FIRST OF ALL; GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Ja, jeg er vel litt veldig sent ute med å skrive om nyttår, jul og all det høytidelige som har skjedd – rett og slett fordi jeg valgte å faktisk legge bort sosiale medier, blogging og slikt nå som det har vært litt fri. Alt i alt så har det vært en utrolig fin feiring og jeg har nytet denne tiden fullt ut med familie og venner. Mot slutten av året har jeg tenkt utrolig mye på hvor SINNSYKT heldig jeg faktisk er og vil veldig gjerne takke både venner, familie og ikke minst dere for et fint, trøblete, surrete men ikke minst lærerikt år! Jeg er så heldig som har så fine mennesker rundt meg.

Dette året startet ganske tøft og jeg merket raskt at hodet mitt ikke var, og fortsatt ikke er helt på plass. Jeg vet ikke om det er angsten for at det snart er på tide å vokse opp, ta viktige valg eller hva det er, men alt har bare vært så utrolig surr. Til tross for dette velger jeg å gå inn i det nye året med en positiv innstilling. Jeg vil utvikle meg masse både som person, og ikke minst jobbe masse med både bloggen og Youtube-kanalen min. Jeg har veldig lyst til å skrive mer, både om gode og vonde ting. En ting jeg har innsett selv er at det er greit å ikke ha det greit og at dette er noe som kanskje er ganske så tabu på sosiale medier. Alle vil vise frem den beste siden av seg selv og fremstille livet sitt på en helt annen måte enn det kanskje er i virkeligheten. Jeg vil prøve å vike litt unna det, og faktisk være litt mer real med dere. Det er ikke det at jeg hittil har vært langt unna den personen jeg faktisk er, men at det er mye jeg har valgt å ikke dele offentlig. Jeg kommer mer tilbake til dette når den tid kommer, so please be patient with me.

Håper alle har en fin start på året! Gjør noe fint og ikke minst ta vare på dere selv og hverandre<3