God søndags kveld – fra under pleddet!

Forrige video, altså QNA, fikk meg til å tenke litt over et av spørsmålene som ble stilt. «Hvor får du inspirasjon fra?» For å være ærlig så er det over alt. Venner, hun ene damen på bussen, noen fra en film? U feel me, klarer ikke helt å forklare det. Jeg føler at mye av inspirasjonen min kommer fra så og si alle. På en eller annen måte blir jeg påvirket av mennesker rundt meg, plutselig ser jeg noe fint, eller plutselig får jeg en ide. Poenget mitt er vel at man alltid blir inspirert på en eller annen måte, uansett om det er det å fikse litt på rommet sitt, finne noen kule plagg eller bare lage en tasty middag. Inspirasjon er en stor og hva skal man si, viktig, del av hverdagen min. Det er det som driver meg framover. Hah, det hørtes veldig klisje ut egentlig. Men ja – det stemmer vel ganske godt.

 

En annen ting som ikke er til å legge skjul på er at mye av inspirasjonen finner jeg på sosiale medier, spesielt instagram! Jeg elsker å følge butikker, stylister, kokker, musikere og ja you name it. Dermed tenkte jeg å vise dere et par av mine current faves! Jeg finner hele tiden mye nytt og spennende – men ta en liten titt på disse her på instagram, og jeg kan garantere masse inspo!

 

1. @FEMELLENO

Ah, kjære femelle! På denne instagrammen finner du alt fra mote, til skjønnhet, livsstil, outfit-inspo og masse mer! I desember så er det også en julekalender som foregår på femelle sin instagram, så ikke glem å følge!

2. @OOTDMAGAZINE

Ingen plan på hva du skal ha på deg? Hvordan sette sammen en kul outfit? OOTDMAGAZINE got your back! Her er det masse inspirasjon å hente hveer dag.

3. @MADDIBRAGG

Maddi er min aller favvfavoritteste youtuber! Elsker stilen hennes og ikke minst instagamet – her snakker vi kule outfits, instavennligmat og ikke minst hennes nydelige hund!

4.@DANIELLEGUIZIO

Dette klesmerket dere, wow sier jeg bare! Om du ikke synes de har freshe tracksuits så vet ikke jeg? Har lenge vurdert å bestille meg noe fra Danielle Guizio, men har bare aldri fått gjort det. Det er så mye fint å kjøpe, så jeg klarer vel aldri å bestemme meg for noe heter det.

5. @NAKEDCPH

Sneakers store for jenter? JA TAKK. NakedCph tilbyr de nyeste droppene og kolleksjonene! Er såå gøy at det er mer og mer skosnakk blant jenter nå!

6. @I.AM.GIA.THELABEL

Ah, denne er litt i samme gate som Danielle Guizio! Elsker deres plagg og ikke minst instafeed. Så mange fine og ikke minst litt unike klær å få kjøpt!

 

Har dere noen dere får masse inspirasjon fra? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell!