Hei til alle fine, nye fjes der ute!

I stor spenning har jeg ventet på å skrive det aller første innlegget mitt her på bloggen. Noen av dere vet kanskje at jeg driver med YouTube i tillegg, så dette er virkelig annerledes for meg- men likevel utrolig spennende! Før jeg begynner å skrive meg bort, så vil jeg gjerne at dere skal bli kjent med meg!

Jeg heter Eliza og jeg er en 18-år gammel jente fra Fredrikstad. Jeg er utrolig glad i mote, klær, skjønnhet og alt som har med blogg, YouTube og kommunikasjon å gjøre. Jeg går for øyeblikket siste året mitt på videregående, altså påbygg- og gikk tidligere to år på medier og kommunikasjon.

For ca. ett år siden startet jeg min egen YouTube-kanal, og stortrives med dette. På kanalen min kan du finne så utrolig mye rart- alt fra ulike lookbooks, challenges til vlogs, og produktomtaler.

Leeenge har jeg drevet å lest andres blogger og blitt utrolig inspirert, fått masse tips, og funnet mange gode produkter. En dag så kom det plutselig en ganske så impulsiv tanke om «Kanskje jeg også skal begynne å blogge?» Og her sitter jeg den dag idag.

På denne bloggen kommer du garantert til å finne mye forskjellig. Hovedfokuset er selvfølgelig mote og livsstil, men jeg kan garantere at det ikke blir kjedelig. For meg er det viktig å kunne ha en blogg, som den gjennomsnittlige personen kan kjenne seg litt igjen i og forhåpentligvis la seg inspirere. Som en 18-år gammel jente har ikke jeg en kolleksjon av dyre Gucci-vesker i skapet, 100-og noe par sko eller råd til å reise til supereksotiske steder annenhver måned, men det er egentlig helt greit? Poenget mitt er at bloggen min vil være et safe-spot. Her finner du plagg som du faktisk har muligheten til å kjøpe, ærlige meninger og ikke minst et helt gjennomsnittlig liv. Jeg vil på en måte gi noe tilbake til dere lesere, en slags trygghet om at det er HELT INNAFOR å ikke ha dyre vesker eller avocado-toast til frokost hver dag. Jeg er ganske så ny på dette, men jeg håper dere skjønte poenget, haha!

Jeg er super-gira på dette her, og håper at du som leser dette her har lyst til å følge med videre! Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe spesielt du har lyst til at jeg skal skrive om eller generelle tips, det setter jeg utrolig stor pris på!

xx Eliza