//I SAMARBEID MED ROJA PARFUMS

Julen begynner å nærme seg med stormskritt – og det er ikke til å legge skjul på. Jeg er personlig glad i jul grunnet man kan glede andre. Uansett om det er gaver, handlinger eller generelt det å være snill mot noen. Det å være snill håper jeg virkelig er noe alle klarer å være – men å kjøpe en gave som passer midt i blinken kan jeg innrømme at jeg sliter hver jul med. De fleste årene har jeg gått for å kjøpe noe JEG tror den jeg skal kjøpe gave til kommer til å like, og det har ikke alltid endt opp med suksess, haha dessverre! Dermed har jeg i det siste på bloggen/youtube kommet med flere ulike løsninger på ulike julegaver, for å hjelpe dere og meg selv litt – og nå er det tid for enda en!

OM ROJA PARFUMS

Roja Parfums er kjent i hele verden og blir regnet for å lage noen av verdens beste dufter. Dette kommer av at ingrediensene som blir brukt er fra øverste hylle, kun det beste er godt nok i Roja Parfums sine dufter. Duftene i Roja Parfums portefølje er generelt av 2 konsentrasjoner; Parfum og Eau de Parfum. Parfum er noe av det mest konsentrerte som finnes på markedet, deretter kommer Eau de Parfum. Innenfor nisje duft verden er Roja Parfums definitivt blant de mest prestisjefulle merkene og Roja Dove som er mannen bak duftene er blant de meste respekterte perfumer i hele verden. Det sies at han med bind foran øyne kan gjenkjenne over 850 forskjellige ingredienser?? Jeg synes det er så spennende når noen er så flinke i det de gjør og brenner for – all respekt for slike mennesker!

Dere må gjerne følge @rojaparfumsscandinavia på instagram for nyheter og flere produkter – sjekk også @talwargroup som da er de som fører Roja Parfums, og en rekke andre nisje merker i Scandinavia. Hold utkikk etter nye og spennende merker på deres konto – VERDT EN FOLLOW

 

♥Elysium er den mørke, mens Danger er den lyse på disse bildene♥

Jeg har vært så heldig og mottatt to ulike parfymer fra Roja Parfums:

Elysium som egentlig er en parfyme for menn, men som i det siste vært en favoritt hos mange damer, og blitt brukt som en «unisex» parfyme. Var litt skeptisk til den da jeg mottok den ettersom den var for menn – but hold on for den lukter faktisk utroolig godt. Dette er en duft som kan anbefales til både venninne, venn, kjæreste, samboer, hva enn det måtte være! Denne hadde jeg anbefalt til hvem som helst, ettersom det er en så god og ikke minst fleksibel gave.

Danger er den andre parfymen jeg mottok. Denne er for kvinner og har en utrolig god lukt som holder seg lenge! Jeg måtte selvfølgelig ta testen på hvor godt parfymen holder seg, dermed brukte jeg den en hel dag og dømte på slutten av dagen hvor godt parfymen holdt seg, og det ble et godt resultat. Dere vet godt at jeg ikke er den flinkeste til å beskrive ting og komme med sammenligninger – dermed stusset jeg litt på hvordaan jeg faktisk skulle beskrive lukten av denne parfymen. Jeg leste litt mer på Roja Parfums sin nettside, og fant ut litt mer om toppnoter, hjertenoter og slike «parfyme» ting. Toppnoter, altså de letteste duftene og de første man lukter i en parfyme, er i denne sitron, bergamot, grapefrukt og mandarin. Mens hjertenotene, altså de som kommer etter toppnotene og holder seg over en lenger periode er; rose de mai, gardenia, jasmin, fersken og fioler. Denne er absolutt en luftig, lett og ikke minst «fresh» parfyme!

Disse duftene kan kjøpes i 50ml eller 100ml – enten på nett hos selve Roja Parfums eller hos Beths Beauty eller på Beths Beauty Center i Oslo. De har 3 utsalgssteder, der 2 ligger i Frogner området mens den siste ligger i Nordstrand på torget.