God lille-lørdag, alle fine lesere!

Herregud, idag skjer det endelig! Om ca 2 timer skal jeg ta min første tatovering – og OM jeg gleder meg? Tatovering er noe som forblir på kroppen typ for alltid (med mindre man har lyst til å gå gjennom mye smerte for å fjerne den) så jeg håper jeg har tatt et smart valg! Jeg har lenge hatt et motiv i hodet mitt som jeg skulle ta en eller annen gang – plutselig mannet jeg meg opp forrige uke og sendte melding til House of Pain i Fredrikstad og spurte om time. De er utrolig dyktige, og er folk man kan stole på – noe som står sentralt hos meg. Føler ikke tatoveringer er noe tull, og jeg hadde aldri tatt tatovering på en eller annen «sjappe» i Syden.

Dette er meg i skrivende stund; nydusjet, usminket – grugleder meg sikkelig og vet ikke heeelt hva jeg skal forvente

14:05

Jeg har allerede begynt å vlogge litt så det kommer en video på hele «seansen». Det som er så utrolig gøy med å vlogge er at man har alle minnene lagret?? Haha, det hørtes kanskje bedre ut i hodet mitt.. Men uansett – jeg er kjempespent og har sikkert nevnt det sånn 100 ganger. Om noen av dere som leser det her har noen tips ang tatoveringer, hvordan ta best vare på de eller generelt noen tips&triks så taes det mer enn gjerne imot! Jeg dør faktisk av spenning, men gleder meg mest til å vise dere sluttresultatet, wii!

Dere får ønske meg lykke til(!!!) ILU<3